ENTAMEER = Mathilde Maas Kuper & haar netwerk van professionals

De samenwerking van Mathilde en haar netwerk van ZZP’ers en organisaties maakt van ENTAMEER meer dan een eenmanszaak.

Welke verandering er ook nodig is binnen uw organisatie, Mathilde zorgt voor de juiste aanpak met de juiste professionals. En voor u als klant betekent dat:

 • Meer kennis
 • Meer ervaring
 • Meer diensten
 • Meer zekerheid door back-up
 • Meer mogelijkheden
 • Meer inzetbare mensen

Als associé bij GITP biedt Mathilde ook toegang tot het brede en kleurrijke palet voor inzicht en ontwikkeling van GITP en Pi-Company. GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren.

Een vrijblijvend gesprek aangaan met Mathilde is in dialoog gaan over uw vraagstuk en samen bepalen welke diensten en professionals u verder kunnen helpen. Daarbij zal zij haar kwaliteiten om te “entameren” direct laten zien.

Entameren is: Aankaarten / Aanvoeren / Aanspreken / Aansnijden van een nieuw onderwerp / Aanknopen van een gesprek / Aanzwengelen / Beginnen met iets / In gang zetten / Openen / Opperen / Opwerpen / Starten / Ter sprake brengen. (bron: mijnwoordenboek.nl)

Wie wij zijn leest u hieronder. Wilt u weten wat wij doen en hoe u ons kunt inzetten, lees dan de informatie op de pagina’s Wat we doen en Hoe we werken.

Mathilde Maas Kuper

Mijn succes als adviseur, trainer en coach heb ik te danken aan mijn natuurlijke nuchtere en praktische aanpak. Aangevuld met scherpe analytische vaardigheden, een vriendelijk voorkomen en een dosis humor.

Mijn achtergrond is veelzijdig en daardoor soms verrassend. Ik ben technisch ingenieur in de milieuhygiëne, beeldend kunstenaar, docent volwassenen onderwijs en heb mij geschoold in de positieve psychologie. Ik heb gewerkt voor en bij de overheid, bedrijven, in het onderwijs, klantcontactcentra en voor maatschappelijke organisaties.

Deze combinatie maakt mij een all-rounder zowel op inhoud als in de uitvoering. Door mijn veelzijdige leer- en werkervaring kan ik uit de voeten met allerlei vraagstukken die gaan over verandering bij mens & organisatie.

Ook zorgt deze veelzijdigheid gecombineerd met mijn persoonlijkheid tot aansluiting bij alle type medewerkers, teams en organisatielagen. Deze aansluiting zorgt voor beweging waardoor:

 • Er ruimte komt voor constructieve dialoog en feedback.
 • Elk teamlid inzicht krijgt in zijn of haar eigen bijdrage in de interactie en communicatie.
 • Afdelingen samen een plan ontwikkelen dat bestaat uit heldere, uitvoerbare persoonsgebonden acties en verantwoordelijkheden.
 • Medewerkers en managers handvatten hebben om verandering te realiseren.
 • Elk team een positieve impuls krijgt en gaat denken in kansen en mogelijkheden.

Netwerk van professionals

ENTAMEER - Netwerk van professionals