Achter de schermen

Een kijkje achter de schermen bij the making of van ‘De verfrissende smaak van zure appels’.

Graag neem ik je mee vanaf het moment van indienen van het manuscript tot de boekpresentatie van dit managementboek en verder. In korte video’s vertel ik je over het proces en laat ik je zien wat er, naast schrijven, allemaal komt kijken bij het schrijven en publiceren van een boek over pijnmanagement. En dat is heel wat kan ik je vertellen. Natuurlijk neem ik je ook mee in de voorbereidingen van de online boektour.

26 maart 2021: Wie bedacht deze prachtige en prikkelende titel?

16 februari 2021: Hij is er! – Voor het eerst heb ik mijn boek in handen

5 februari 2021: Feest! – Het auteurscontract is getekend

29 januari 2021: Sneak preview – zo gaat het boek er van binnen uitzien

20 januari 2021: Punaises poetsen en uitnodigingen schrijven

18 november 2020: Leila Prnjavorac schrijft het voorwoord


12 oktober 2020: Beregoede feedback voor de laatste schrijfronde

16 september 2020: Eva Jinek vragen het voorwoord te schrijven

14 juli 2020: De laatste loodjes in het schrijven

 

Je kunt ‘De verfrissende smaak van zure appels’ nu online bestellen via onderstaande buttons of bestel ‘m bij je lokale boekhandel.

Bestellen bij managementboek

Bestellen bij bol.com