Spreker

Als spreker op jouw event laat ik ervaren hoe je veel meer winst kan halen uit pijn. ‘No Pain, No Gain.’ Op interactieve wijze ontdek je dat als je de natuurlijke reactie volgt en wegloopt van de pijn, je deze winst misloopt. Met humor, dillema’s en klantverhalen wordt pijnlijk zichtbaar dat als je rigoureus en onzorgvuldig kiest om pijn te doen, je onnodige en blijvende pijn veroorzaakt. Waardoor je ook de kans mist op positieve impact.

  • Als ondernemer mis je de kans om de pijn van klanten te benutten om klantgericht te gaan werken in plaats van klantgezwicht.
  • Als manager mis je de kans om nieuwe managementinformatie te halen uit de organisatiepijn en deze informatie in te zetten om effectief en resultaatgericht te veranderen.
  • Als leider mis je de kans om vaardig te worden in het effectief doorhakken van knopen en doorpakken als er om verantwoordelijk leiderschap gevraagd wordt.
  • Als professional die werkt met en voor mensen, biedt pijn je de kans om mensen te motiveren en in beweging te krijgen. En helpt pijn je om meer plezier en positieve impact te bereiken.

Na mijn verhaal weet je waarom we pijn ontlopen en winst op straat laten liggen. Je hebt inzicht in hoe pijn werkt in de praktijk aan de hand van drie simpele pijnprincipes. En je verlaat de zaal met inspiratie en concrete handvatten om te kunnen putten uit pijn voor positieve impact.

“Mathilde vertelt gepassioneerd en geanimeerd over pijn, maar ze confronteert ook. Daarmee zet ze alleen al met haar verhaal iets in beweging.”

Neem contact op