werken met postits tijdens een training

Trainingen

Natuurlijk kun je in een training zelf ook pijnmanagement onder de knie krijgen. Of je nu leidinggevende bent en de waarde van pijn ziet in effectief leiderschap en verandermanagement. Of je bent een professional die – net als ik – organisaties wil helpen om pijn als bron van stagnatie om te zetten in pijn als motor van verandering.

Vaardig in pijnmanagement

Deze methodiek kan je nieuwe en verrassende inzichten geven in vastgelopen vraagstukken, verandertrajecten die stagneren of weerstand bij medewerkers. Je gaat in de training aan de slag met onzichtbare pijn, een onderwerp dat de meeste mensen liever vermijden. Maar jij maakt opnieuw kennis met pijn en zult daar met andere ogen naar gaan kijken. Jij leert om het dezelfde status te geven als welzijn en geluk. Ongrijpbare pijn wordt tastbare en toepasbare informatie. Jij leert pijn managen.


Welke trainingen zijn er?

Het aanbod bestaat uit trainingen in verschillende vormen. Zo kun je kiezen om eerst kennis te maken met pijnmanagement in de workshop. Of je gaat aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt in de online training. Maar ook de open training waar je in vijf sessies werkt aan je eigen vraagstuk is waardevol als je tijd en energie wilt steken in goed pijnmanagement. Er is voor ieder wat wils.