Informatie over jouw open training – startdatum 5 november

Voeg de link naar deze pagina toe aan je favorieten, zodat je altijd de laatste informatie over de training bij de hand hebt. 

Data:

Module 1 – Ik & mijn veranderopgave: 5 en 6 november 2020
Module 2 – Entameren & ontrafelen: 4 december 2020
Module 3 – Patronen doorbreken: 15 januari 2021
Module 4 – Realiseren van positieve impact: 5 februari 2021

Tijden:

9:00 – 9:15 inloop, koffie & thee en informele kennismaking
9:30 starten we met het programma

Module 1: De eerste dag kent geen strikt tijdschema, omdat we in deze open werkplaats werken vanuit jullie casuïstiek. Rond 19 uur gaan we met elkaar eten. En als we het nodig vinden, werken we daarna door of juist helemaal niet. De tweede ochtend starten we 9:00 uur en om 16:30 sluiten we af.

Module 2, 3 en 4: afsluiting 17:00 uur

Voorbereiding en huiswerk:

Voordat we van start gaan, neem ik persoonlijk contact met je op. We bellen 15-30 minuten om kort kennis te maken en om je vraagstuk boven tafel te krijgen. Dit gesprek is zowel jouw als mijn voorbereiding. Jij hebt hierdoor scherp welke casus je in wilt brengen en ik krijg een beeld van de thema’s die spelen in de groep. Het ‘huiswerk’ tussen de modules is jouw eigen casus een stap verder brengen. Om elkaar daarin te helpen besluiten jullie in module 1 hoe je als groep contact wilt houden.

Locatie:

Wij maken gebruik van diverse locaties in en rond Den Haag. Uiterlijk 5 werkdagen voor de open training mailen we alle deelnemers de exacte locatie. En kun je deze ook op deze pagina terugvinden.

Tijdens alle modules zijn de maaltijden en dranken overdag inbegrepen. In module 1 de overnachting en het diner ook. Consumpties in de avond zijn voor eigen rekening.