Boek ‘De verfrissende smaak van zure appels’

‘De verfrissende smaak van zure appels’ is een boek over pijnmanagement en een handleiding voor leidinggevenden en professionals om problemen op te lossen met pijn. Want pijnmanagement is nodig voor succesvol leiderschap. Waarom? Pijn en angst voor pijn maakt dat we besluiten uitstellen, eindeloos polderen en dat verandertrajecten stranden. Terwijl je wél resultaat boekt en vooruit komt als je pijn durft aan te gaan. Als je pijn kunt doen en pijn kunt verdragen. Als je kunt putten uit pijn voor positieve impact.

Dit boek over pijnmanagement verschijnt op 25 februari 2021. Je kunt het boek nu al reserveren op managementboek.nl, dan heb je ‘m als een van de eerste! Bestellen via BOL kan natuurlijk ook.

Bestellen bij managementboek

Bestellen bij bol.com


De verfrissende smaak van zure appels

Omslag boek over pijnmanagement de verfrissende smaak van zure appelsBen jij klaar met pleisters plakken? Doekjes voor het bloeden? Wegkijken of juist alleen het positieve belichten? Ben jij toe aan echte oplossingen? Dan is dit jouw boek! Een boek voor leiders die willen werken met en aan de werkelijke oorzaak: verwaarloosde en slecht gemanagede pijn. Want incapabel pijnmanagement leidt tot ongewenste situaties in teams en organisaties. Bij je mensen: hardnekkige gedragspatronen, weerstand, psychologische onveiligheid of gebrek aan vertrouwen. In de organisatie: ondermijning van de besluitvaardigheid, het innovatievermogen en de veranderkracht. Door slecht pijnmanagement worden doelen en ambities niet gehaald.

Heb je het nooit zo bekeken? Ontdek dan in dit boek hoeveel invloed pijn heeft in jouw organisatie en hoe pijn het gedrag van mensen en daarmee de processen stuurt. Dit boek leert je hoe je pijn ombuigt van een kracht die jou en je mensen belemmert naar één die je kunt sturen in de richting van je doelen en ambities.

Je hoeft pijn niet leuk te gaan vinden, maar door er goed mee om te gaan los je knelpunten op,  krijg je mensen in beweging en verbeter je de sfeer. Basisvoorwaarden voor succes!

  • Ontdek hoe pijn jou en je organisatie stuurt.
  • Leer pijn om te zetten in managementinformatie en gewenste resultaten.
  • Versterk je besluitvaardigheid, innovatievermogen en veranderkracht.

Een kijkje achter de schermen?

Jij mag meekijken. Vanaf het moment van indienen van het manuscript tot de boekpresentatie en verder. In korte video’s vertel ik je over het proces en laat ik je zien wat er, naast schrijven, allemaal bij komt kijken bij het schrijven van een boek over pijnmanagement.

18 november 2020: Leila Prnjavorac schrijft het voorwoord


12 oktober 2020: Beregoede feedback voor de laatste schrijfronde

16 september 2020: Eva Jinek vragen het voorwoord te schrijven

14 juli 2020: de laatste loodjes in het schrijven