Referenties

Ik maakte kennis met Mathilde als een uitermate breed georiënteerde, scherpzinnige dame die goed kan luisteren en zich goed kan inleven in wat ik als leidinggevende nodig heb aan advies, sparring, inzichten en tools. Zij vertelde me over haar visie op pijn en haar verlangen die visie – met handelingsperspectief – in de wereld te zetten. Voor mij is het heel wezenlijk dat wat zij aanraakt met pijnmanagement, nodig is om leiding te geven in het algemeen, maar dat het vooral gaat om veranderingen en transities. Daarbij verstaat Mathilde de kunst het licht en praktisch te houden. Dat is de insteek: ermee aan het werk – en het kunnen laten voor wat het is als ermee werken niets oplevert.

Met resultaat! Mathilde heeft een krachtig pijnprofiel voor onze organisatie gemaakt. Het heeft ons als team taal gegeven om over onderwerpen te spreken die we als team verder uit te werken en te ontwikkelen hebben. Bovendien levert alleen al het spreken met elkaar in termen van pijnmanagement een grond voor delen en door ontwikkelen.

Ik kan het werken met Mathilde en haar methodiek aanbevelen aan alle leiders, teams en organisaties die toe zijn aan belemmeringen in de onderstroom oplossen (door ze te benoemen en ermee te zijn als ze niet te veranderen zijn of te transformeren) om te zorgen dat ze kunnen stromen en succesvol en impactvol kunnen zijn

Heleen Wening – Directeur Duurzaam Den Haag

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar Mathilde wist de sessie goed te leiden en iedereen te boeien. Haar theorie over pijn heeft ze op een leuke manier toegepast naar de groeipijn van Bonvue. Hierdoor hebben we een overzicht kunnen maken van die ‘groeipijn’ en nu kunnen we hierop acties  ondernemen. Ik zou deze workshop willen aanbevelen aan organisaties die in een startup-fase zitten of die er net uit groeien.

Sergio Tjokrotaroeno – Managing partner DetaBaas en Bonvue