Informatie over jouw open training – startdatum 23 september

Voeg de link naar deze pagina toe aan je favorieten, zodat je altijd de laatste informatie over de training bij de hand hebt. 

Data:

Module 1 – Ik & mijn veranderopgave: 23 en 24 september 2021
Module 2 – Entameren & ontrafelen: 29 oktober 2021
Module 3 – Patronen doorbreken: 26 november 2021
Module 4 – Realiseren van positieve impact: 21 januari 2022

Tijden:

9:00 – 9:15 inloop, koffie & thee en informele kennismaking
9:30 starten we met het programma

Module 1: De eerste dag kent geen strikt tijdschema, omdat we in deze open werkplaats werken vanuit jullie casuïstiek. Rond 19 uur gaan we met elkaar eten. En als we het nodig vinden, werken we daarna door of juist helemaal niet. De tweede ochtend starten we 9:00 uur en om 16:30 sluiten we af.

Module 2, 3 en 4: afsluiting 17:00 uur

Voorbereiding en huiswerk:

Voordat we van start gaan, neem ik persoonlijk contact met je op. We bellen 15-30 minuten om kort kennis te maken en om je vraagstuk boven tafel te krijgen. Dit gesprek is zowel jouw als mijn voorbereiding. Jij hebt hierdoor scherp welke casus je in wilt brengen en ik krijg een beeld van de thema’s die spelen in de groep. Het ‘huiswerk’ tussen de modules is jouw eigen casus een stap verder brengen. Om elkaar daarin te helpen besluiten jullie in module 1 hoe je als groep contact wilt houden.

Locatie:

Wij maken gebruik van diverse locaties in en rond Den Haag. Uiterlijk 5 werkdagen voor de open training mailen we alle deelnemers de exacte locatie. En vanaf dat moment kun je deze ook terugvinden op deze pagina.

Tijdens alle modules zijn de maaltijden en dranken overdag inbegrepen. In module 1 de overnachting en het diner ook. Consumpties in de avond zijn voor eigen rekening.