Partners

Mijn samenwerkingspartners delen mijn visie op pijnmanagement. Ze bieden mij een platform of juist meer slagkracht om met deze visie aan de slag te gaan en organisaties op weg te helpen.

Starfish21

Samen met Starfish21 maken we organisaties 21st Century Proof. De Starfish Academy biedt informatie en inspiratie over onderwerpen die te maken hebben met organisatieontwikkeling en 21e eeuws organiseren. Via deze partner kun je de online training ‘Pijnleren voor managers’ volgen.


GITP

Als associé bij GITP heb ik ook toegang tot het brede en kleurrijke palet voor inzicht en ontwikkeling van GITP en Pi-Company. GITP ondersteunt je professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren.


Human Insight

Human Insight is toegewijd aan het onderzoeken, ontwikkelen en distribueren van strategische concepten en assessment tools. Sinds de oprichting in 2000 zijn we, naast onze kantoren in Den Haag en Londen, actief in tientallen landen. Samen met een actief netwerk van consultants, coaches, docenten en onderzoekers, helpen we professionals en organisaties wereldwijd met het behalen van hun strategische doelstellingen, het succesvol navigeren bij veranderingen en het creëren van duurzame waarde op de lange termijn.
Lees hier hoe de tools van deze partner een relatie hebben met pijn.


Hoor jij thuis in onze coöperatie van arrogante mensen en dit rijtje partners? Of werk jij in een organisatie die onze missie deelt? En zie jij kansen voor een partnerschap met ENTAMEER? Neem dan contact met me op.

Neem contact op